Tallinnan baarit

Tallinna, Viron pääkaupunki, on tunnettu vilkkaasta yöelämästään, joka tarjoaa monia baareja ja klubeja vierailijoilleen.

Tässä artikkelissa esittelemme joitakin suosituimpia baareja Tallinnassa, niiden sijainnit ja mitä ne tarjoavat.

Baarikulttuuri Tallinnassa

Kauniin keskiaikaisen tunnelman lisäksi Tallinnassa on myös moderni ja trendikäs baarikulttuuri. Kaupungissa on monenlaisia baareja, joihin kuuluu perinteisiä oluttupia, hienostuneita cocktail-baareja, viihtyisiä viinibaareja ja eläväisiä yökerhoja.

Baarityypit

  • Olutbaarit: Ne ovat suosittuja paikallisten ja turistien keskuudessa, ja ne tarjoavat laajan valikoiman kotimaisia ja kansainvälisiä oluita.
  • Cocktail-baarit: Nämä tarjoavat hienostuneen ympäristön, jossa voit nauttia laadukkaista cocktaileista.
  • Viinibaarit: Nämä ovat ihanteellisia paikkoja rentoutua ja nauttia hyvästä lasillisesta viiniä.
  • Yökerhot: Nämä ovat täydellisiä niille, jotka haluavat tanssia yön läpi.

Baarien sijainnit

Eniten baareja löytyy Tallinnan vanhastakaupungista, mutta myös trendikkäät alueet kuten Telliskivi ja Kalamaja ovat nousseet suosioon viime vuosina.


Suosittuja Baareja Tallinnassa

Tässä on esimerkkejä joistakin suosituimmista baareista Tallinnassa, jotka ovat tunnettuja erinomaisesta palvelustaan, laajasta juomavalikoimastaan ja ainutlaatuisesta tunnelmastaan.

Põrgu

Põrgu on olutbaari, joka sijaitsee vanhankaupungin sydämessä. Se tarjoaa laajan valikoiman oluita, sekä paikallisia että kansainvälisiä. Osoite: Rataskaevu 16, 10123 Tallinn

Sigmund Freud Bar

Tämä cocktail-baari on tunnettu luovista cocktaileistaan ja viihtyisästä tunnelmastaan. Osoite: Sauna tn 1, 10140 Tallinn

Veinipööning

Veinipööning on viihtyisä viinibaari, joka tarjoaa laajan valikoiman viinejä ympäri maailmaa. Osoite: Lai 36, 10133 Tallinn

Club Studio

Club Studio on suosittu yökerho, joka tarjoaa elävää musiikkia ja DJ:itä viikonloppuisin. Osoite: Sauna tn 1, 10140 Tallinn


Trendikkäitä Baareja Tallinnassa

Tallinnan baariskene on jatkuvasti kehittyvä, ja uusia trendikkäitä baareja avataan säännöllisesti. Seuraavassa on joitakin suosittuja baareja, jotka ovat nousseet suosioon viime vuosina.

Tops

Tops on kattobaari, joka tarjoaa upeat näkymät kaupunkiin. Osoite: Ravala puiestee 3, 10143 Tallinn

Frank

Frank on moderni cocktail-baari, joka on tunnettu innovatiivisista cocktaileistaan. Osoite: Sauna tn 2, 10140 Tallinn

NOK NOK

NOK NOK on tyylikäs viinibaari, joka tarjoaa laajan valikoiman viinejä ja pientä purtavaa. Osoite: Vana-Posti 7, 10146 Tallinn

Must Puudel

Must Puudel on retrohenkinen baari, joka tarjoaa laajan valikoiman juomia ja viihtyisän ympäristön. Osoite: Müürivahe 20, 10140 Tallinn


Erikoisbaareja Tallinnassa

Tallinnan baariskene ei ole vain oluita, viinejä ja cocktaileja. Kaupungissa on myös useita erikoisbaareja, jotka tarjoavat jotain erilaista.

Labor Baar

Labor Baar on teemabaari, jossa juomat tarjoillaan koeputkissa ja reagenssipulloissa. Osoite: Laboratooriumi 1, 10118 Tallinn

Depeche Mode Baar

Depeche Mode Baar on omistettu kuuluisalle synthpop-yhtyeelle, ja se tarjoaa ainutlaatuisen musiikkielämyksen. Osoite: Voorimehe 4, 10146 Tallinn

DM Baar

DM Baar on toinen musiikkiteemainen baari, joka on omistettu Depeche Mode -yhtyeelle. Osoite: Voorimehe 4, 10123 Tallinn

Pada

Pada on entinen tehdasrakennus, joka on muutettu klubi- ja tapahtumapaikaksi. Osoite: Kopli 37b, 10412 Tallinn


Baarit eri kaupunginosissa

Tallinnan eri kaupunginosilla on omat ainutlaatuiset tunnelmansa, ja niissä sijaitsevat baarit heijastavat tätä.

Vanhakaupunki

Vanhakaupunki on täynnä historiallisia rakennuksia, mukulakivikatuja ja tietenkin lukuisia baareja, jotka tarjoavat erinomaisen ympäristön illanviettoon.

Telliskivi

Telliskivi on trendikäs alue, joka tunnetaan luovasta ja taiteellisesta tunnelmastaan. Alueella on monia baareja, jotka tarjoavat laajan valikoiman juomia ja viihtyisän ympäristön.

Kalamaja

Kalamaja on tunnettu boheemista tunnelmastaan ja se on täynnä viihtyisiä baareja ja kahviloita.


Baarit ja musiikki

Monissa baareissa Tallinnassa on elävää musiikkia, DJ:itä tai muita musiikkiin liittyviä tapahtumia.

Live-musiikkibaarit

Monet baarit Tallinnassa tarjoavat live-musiikkia, joka vaihtelee jazzista rockiin ja poppiin.

DJ-baarit

DJ-baarit ovat suosittuja nuorempien vierailijoiden keskuudessa, jotka haluavat tanssia yön läpi.

Karaokebaarit

Karaokebaarit ovat myös suosittuja Tallinnassa, ja ne tarjoavat vierailijoille mahdollisuuden laulaa lempikappaleitaan. Mm. Satumaa Karaoke Baari on loistava valinta.


Baarien aukioloajat

Useimmat baarit Tallinnassa ovat avoinna myöhään yöhön, ja jotkut yökerhot pysyvät avoinna aamuun asti.

Hinnat

Hinnat vaihtelevat baarista toiseen, mutta yleisesti ottaen hinnat Tallinnassa ovat edullisempia kuin muissa Pohjoismaissa.

Ikäraja

Useimmissa baareissa ja klubeissa Tallinnassa on 18 vuoden ikäraja, mutta jotkut yökerhot saattavat asettaa ikärajan korkeammaksi.

Muuta huomioitavaa

Vaikka Tallinnan yöelämä on vilkas ja monipuolinen, on hyvä pitää mielessä muutama asia. Muista aina juoda vastuullisesti ja kunnioittaa muita asiakkaita ja henkilökuntaa. Lisäksi on suositeltavaa varata taksi tai käyttää julkista liikennettä palatessasi hotelliisi yöllä.

Tallinnan baarit tarjoavat jokaiselle jotakin, olitpa sitten oluen ystävä, viini-intoilija, cocktailin ystävä tai tanssin ystävä. Joten, seuraavalla kerralla kun vierailet Tallinnassa, muista nauttia kaupungin vilkkaasta baarikulttuurista.