Helsinki karaoke baar

Tallinnan Helsinki karaoke bar

Tallinnan sydämessä sijaitseva Helsinki Karaoke Baari on legendaarinen kokoontumispaikka suomalaisille, jotka haluavat laulaa sydämensä kyllyydestä. Tämä baari, joka tunnetaan myös nimellä Lokaal Helsinki, on suosittu kohde niin paikallisille kuin turisteillekin, jotka kaipaavat kodikasta tunnelmaa ja suomalaista musiikkia.

Helsinki karaoke baar sijainti:

Uudistunut ilme

Uuden omistajan myötä baari sai uuden, raikkaan ilmeen. Tervaniemi remontoi paikan kolmessa kuukaudessa, mutta baarin nimi, konsepti, sijainti ja kohderyhmä pysyivät samana. Helsinki Karaoke Baarin juomavalikoima on suunniteltu suomalaiseen makuun sopivaksi ja tarjolla on niin lonkeroa kuin salmiakkikossuakin.

Helsinki Karaoke Baarissa on paikan päällä suomalaisia karaokejuontajia nostattamassa tunnelmaa, ja kunhan kävijämäärät kasvavat, juontajia on paikan päällä myös muina iltoina. Paikan päällä on myös suomalaisia esiintyjiä, ja avajaisissa esiintyi Tauski.

Karaoke ja tunnelma

Helsinki Karaoke Baarin sydän on karaoke. Baarissa on laaja valikoima suomen- ja englanninkielisiä kappaleita, joten jokaiselle löytyy jotain laulettavaa. Yleinen tunnelma baarissa on suomalainen, joten voit tuntea olosi kotoisaksi, vaikka olisitkin tuhansien kilometrien päässä kotoa.

Kansainvälinen yleisö

Helsinki Karaoke Baari on suosittu paikka niin paikallisille kuin turisteillekin. Virosta ja suomesta tulevat asiakkaat kohtaavat Helsinki Karaoke Baarissa, joten voit tavata uusia ihmisiä ja tutustua eri kulttuureihin.

Baarin historiaa

Helsinki Karaoke Baari on toiminut jo 13 vuotta Viru-kadun varrella, Tallinnan vanhassakaupungissa, houkutellen asiakkaita niin Virosta kuin Suomestakin. Baari suljettiin hetkeksi koronapandemian vuoksi, mutta uuden omistajan, suomalaisen Marko Tervaniemen, myötä se avasi ovensa jälleen keväällä 2022. Baari tunnetaan erityisesti suomalaisten karaokejuhlien järjestämisestä.