Kivi Paber Käärid

Kivi, Paperi, Sakset (KPK) on ainutlaatuinen ravintola- ja kulttuurikeskus, joka sijaitsee Tallinnan sydämessä, Telliskivi Loomelinnakun alueella.

Aukioloajat

KPK on avoinna joka päivä.

  • Ma-to klo 12-23
  • Pe-la klo 12-01
  • Su klo 12-22

Yhteystiedot ja sijainti

KPK sijaitsee Telliskivi 60a/7, Tallinnan Telliskivi Loomelinnakun alueella. Sähköpostiosoite on info@kivipaper.ee ja puhelinnumero +372 5350 1320. Lisätietoja ravintolasta ja sen tarjonnasta löytyy ravintolan kotisivuilta.

Yhteisöä ja kulttuuria rakentamassa

kivi paber käärid ei ole vain ravintola, vaan se on paikka, joka on omistautunut rakentamaan yhteisöä ja edistämään kulttuuria. Se on paikka, jossa ihmiset voivat kokoontua nauttimaan laadukkaasta ruoasta ja juomasta, osallistumaan erilaisiin tapahtumiin tai vain viettämään aikaa ystävien kanssa.

Ekstsentrinen ilmapiiri ja täydellinen toteutus

Ekstsentrinen ilmapiiri on yksi tämän ravintolan vetonauloista. Tämä ilmapiiri on saavutettu luomalla ympäristö, joka on kaukana tavanomaisesta. Ravintolan sisustus on eklektinen sekoitus moderneja ja perinteisiä elementtejä, ja sen valaistus luo tunnelmallisen ja kutsuvan ilmapiirin.

Laaja ohjelma ja musiikkielämykset

Viikonloppuisin KPK tarjoaa vahvan ohjelman, joka sisältää live-musiikkiesityksiä, DJ-settejä ja teemajuhlia. Tämä tekee siitä paikan, jossa voi viettää aikaa aamusta myöhään yöhön.


Gluteeniton gourmet

kivi paber käärid on tunnettu siitä, että se tarjoaa 100% gluteenittoman keittiön. Se on ensimmäinen ravintola Virossa, joka tarjoaa kokonaisvaltaisen menun sekä terveystietoiselle asiakkaalle että ruoan ystävälle.

Korkealaatuinen terveellinen ruoka

KPK:n missio on osoittaa, että korkealaatuinen terveellinen ruoka voi olla erittäin houkutteleva ja tarjota makuhermoille nautintoa. Ravintolassa on omistauduttu valitsemaan mahdollisimman puhtaita ja lähellä kasvatettuja raaka-aineita. Tämä tarkoittaa, että ruoan tuotantoketju on lyhyt ja jäljitettävissä, mikä on sekä eettisesti että ympäristön kannalta kestävä valinta.

Innovatiivinen gluteeniton keittiö

Tämä ravintola on poistanut keittiöstään täysin gluteenia sisältävät viljatuotteet ja omega-6:ta rikkaat kasviöljyt. Tämä tekee siitä turvallisen valinnan niille, jotka noudattavat gluteenitonta ruokavaliota tai haluavat välttää omega-6-rasvahappoja.


Kivi, Paperi, Sakset – Enemmän kuin ravintola

KPK ei ole vain ravintola, vaan se on kulttuurikeskus, joka tarjoaa erilaisia tapahtumia ja toimintaa vierailleen. Tämä tekee siitä paikan, jossa voi viettää aikaa aamusta iltaan.

Kulttuuritapahtumat

kivi paber käärid järjestää säännöllisesti erilaisia kulttuuritapahtumia, kuten taide- ja musiikkifestivaaleja, näyttelyitä, luentoja ja työpajoja. Nämä tapahtumat tuovat yhteen eri taiteenalojen edustajia ja luovat mahdollisuuksia uusille yhteistyömuodoille ja luoville projekteille.

Yhteisölliset tapahtumat

KPK on myös paikka, jossa järjestetään erilaisia yhteisöllisiä tapahtumia, kuten kirpputoreja, hyväntekeväisyystapahtumia ja yhteisöllisiä aterioita. Nämä tapahtumat edistävät yhteisöllisyyttä ja tarjoavat mahdollisuuden tutustua uusiin ihmisiin ja jakaa kokemuksia.


Ympäristötietoinen valinta

Tämä ravintola ei ole vain paikka nauttia hyvästä ruoasta ja kulttuurista, vaan se on myös ympäristötietoinen valinta. Ravintolan filosofiaan kuuluu kestävän kehityksen periaatteiden noudattaminen kaikessa toiminnassa.

Lähiruoka ja luomu

KPK:n keittiössä suositaan lähiruokaa ja luomutuotteita. Tämä tarkoittaa, että suurin osa ravintolan käyttämistä raaka-aineista tulee lähialueelta, ja ne ovat peräisin kestävän kehityksen mukaisesti tuotetusta maataloudesta. Tämä vähentää ruoan hiilijalanjälkeä ja tukee paikallista taloutta.

Kestävä toimintatapa

Ravintola pyrkii minimoimaan toimintansa ympäristövaikutukset monin eri tavoin. Se kierrättää jätteensä, käyttää energiaa ja vettä säästävästi, ja suosii kestävästi tuotettuja tuotteita.


Palkittu Toimija

KPK:n ainutlaatuinen konsepti ja sitoutuminen korkealaatuiseen ruokaan, kulttuuritarjontaan ja kestävään toimintaan eivät ole jääneet huomaamatta. Ravintola on saanut useita tunnustuksia ja palkintoja.

“Paras Gluteeniton Toitlustaja 2020”

Vuonna 2020 KPK palkittiin “Paras gluteeniton Toitlustaja 2020” -palkinnolla. Tämä palkinto myönnetään ravintolalle, joka tarjoaa parhaan gluteenittoman ruokavalikoiman ja joka on sitoutunut tarjoamaan turvallisen ja miellyttävän ruokailukokemuksen gluteenitonta ruokavaliota noudattaville asiakkaille.

“Aasta Toidutegu 2018”

Vuonna 2018 KPK sai “Aasta Toidutegu 2018” -palkinnon, joka myönnetään merkittävälle saavutukselle virolaisessa ruokakulttuurissa. KPK sai palkinnon sen innovatiivisesta ja kestävästä lähestymistavasta ruoanlaittoon.


Tapahtumien ja elämysten lähde

Tämä ravintola ei ole vain paikka syödä ja juoda, vaan se on myös lähde erilaisille tapahtumille ja elämyksille. Ravintolan monipuolinen ohjelma tarjoaa jokaiselle jotakin.

Musiikki- ja kulttuuritapahtumat

KPK järjestää säännöllisesti musiikki- ja kulttuuritapahtumia, jotka rikastuttavat Tallinnan kulttuuritarjontaa. Tapahtumat vaihtelevat live-musiikkiesityksistä teatteriesityksiin, taide- ja käsityöpajoihin ja teemajuhliin.

Yksityistilaisuudet

Ravintola tarjoaa myös mahdollisuuden järjestää yksityistilaisuuksia, kuten syntymäpäiviä, firman juhlia tai muita erityistilaisuuksia. Ravintolan tilat ovat joustavat ja soveltuvat monenlaisiin tilaisuuksiin.


Osana Telliskivi Loomelinnakua

KPK sijaitsee Telliskivi Loomelinnakun alueella, joka on yksi Tallinnan kulttuurin ja luovuuden keskuksista. Alueella sijaitsee lukuisia muita ravintoloita, kahviloita, gallerioita ja muita luovia yrityksiä.

Telliskivi Loomelinnaku – luova ja kulttuurinen yhteisö

Telliskivi Loomelinnaku on vanhan teollisuusalueen uudelleen elvytetty alue, josta on tullut Tallinnan kulttuurin ja luovuuden keskus. Alueella järjestetään säännöllisesti erilaisia tapahtumia, kuten festivaaleja, markkinoita ja näyttelyitä, ja se tarjoaa tiloja luoville yrityksille ja taiteilijoille.

KPK on osa Telliskivi Loomelinnakun yhteisöä. Ravintola osallistuu aktiivisesti alueen tapahtumien järjestämiseen ja on omistautunut luomaan yhteisöllistä ja kulttuurista elämää alueelle.


Tilauspalvelut

Tarjolla on myös erilaisia tilauspalveluita, jotka tekevät ruokailusta entistä nautinnollisemman kokemuksen. Palvelut ovat saatavilla sekä ravintolassa että kotiinkuljetuksena.

Kakkujen ja torttujen tilauspalvelu

Ravintola tarjoaa mahdollisuuden tilata kakkuja ja torttuja kotiin tai juhliin. Kaikki kakut ja tortut ovat 100% gluteenittomia ja valmistettu korkealaatuisista raaka-aineista.

Pöydän varaukset

kivi paber käärid tarjoaa myös mahdollisuuden varata pöydän ravintolasta. Tämä on erityisen kätevää suuremmille ryhmille tai erityistilaisuuksia varten.


Sosiaalisessa Mediassa

Facebook-sivu on paikka, josta löytyy ajankohtaisimmat uutiset ja tiedot tulevista tapahtumista. Sivulta löytyy myös arvosteluja ja suosituksia ravintolasta.

Instagram-sivu tarjoaa kuvia ravintolan ruoasta, tapahtumista ja yleisestä tunnelmasta. Se antaa myös inspiraatiota gluteenittomaan ruoanlaittoon ja tarjoaa kurkistuksen ravintolan kulissien taakse.