Tallinnan ravintolat

Tallinna, Viron historiallinen ja kulttuurillinen pääkaupunki, on tunnettu paitsi viehättävästä vanhastakaupungistaan, myös sen kukoistavasta ravintolakulttuurista.

Tällä sivulla esittelemme parhaat Tallinnan ravintolat, joissa voit kokea ainutlaatuisia kulinaarisia elämyksiä.

F-hoone

F-hoone on suosittu ravintola Tallinnan Telliskiven alueella. Tämä perheystävällinen kohtaamispaikka tarjoaa monipuolisen menuun, joka sisältää sekä paikallisia että kansainvälisiä ruokia. F-hoone sijaitsee vaikuttavassa satavuotiaassa teollisuusrakennuksessa, joka luo ainutlaatuisen tunnelman.

Olybet Bar & Grill

Olybet Bar & Grill on sporttibaari, joka tarjoaa gastronomisia herkkuja. Heidän monipuolinen menunsa tarjoaa jotain jokaiseen makuun ja niin pieniin kuin suuriinkin nälkiin. Olybet Bar & Grillillä on myös kolme omaa olutta: Black Jack, I’m ale in ja Spordi -laager.

Argentiina

Argentiina on liharuokien ystävien paratiisi. Tämä ravintola on ilahduttanut vierailijoitaan jo melkein 27 vuotta, ja se on tunnettu erityisesti maukkaista pihveistään. Argentiinan keittiömestari Kalvi Sedrik on mestari valmistamaan mehukkaita ja maukkaita pihvejä.

PULL

PULL on moderni grilliravintola, jonka omistavat kuuluisat grillimestarit Enn Tobreluts, Hanno Kuul ja Andres Tuule. PULL tarjoaa huippulaatuisia pihvejä, herkullisia grilliruokia ja terveellisiä salaatteja.

Rataskaevu 16

Rataskaevu 16 on viihtyisä ravintola Tallinnan vanhassakaupungissa. Heidän avainsanojaan ovat ystävällinen palvelu, vieraanvaraisuus, herkullinen ruoka ja miellyttävä tunnelma.

Olde Hansa

Olde Hansa on keskiaikainen ravintola Tallinnan vanhassakaupungissa. Heidän ruokalistansa on täynnä herkullisia grilliruokia, ja ne tarjoavat erityisesti riistaruoistaan tunnettuja.

NOA

NOA on tyylikäs merenrantaravintola, josta on näkymät Tallinnan vanhaankaupunkiin. Heidän keittiönsä on kansainvälinen ja ennakkoluuloton, ja menu heijastelee kokkien tekemiä matkoja eri puolille maailmaa.

Manna la Roosa

Manna la Roosa on kiehtova ravintola, jossa ruoka, juoma, taide ja viihde yhdistyvät luovaksi elämysmatkaksi. Tämä paikka esittelee Viron taitavimmat kokit ja kulinaariset taiteilijat.

Platz

Platz on viihtyisä ravintola Tallinnan Rotermannin korttelissa. Platz tarjoaa herkullista ruokaa kohtuulliseen hintaan ja ystävällistä palvelua.

LEE Restoran

LEE Restoran (entinen Leib Resto) on moderni ravintola, joka tarjoaa paikallista ja lähiruokaa rikastettuna ulkomailta saaduilla kokemuksilla.

Yhteenveto

Tallinnan ravintolakulttuuri on rikas ja monipuolinen, ja se tarjoaa jotain jokaiselle ruokamatkailijalle. Olitpa sitten liharuokien ystävä, kasvissyöjä tai kala- ja äyriäisruokien rakastaja, nämä Tallinnan ravintolat tarjoavat sinulle unohtumattomia makuelämyksiä.