Ravintola Olde Hansa

Ravintola Olde Hansa on keskiaikainen aarre Tallinnan sydämessä. Tämä historiallinen ravintola on kuuluisa herkullisesta ruoastaan, autenttisesta ilmapiiristään ja ainutlaatuisesta kokemuksesta, jonka se tarjoaa vierailleen. Olde Hansa kutsuu sinut astumaan ajassa taaksepäin ja sukeltamaan syvälle keskiaikaiseen maailmaan.

Ravintola Olde Hansa

Käy Olde Hansassa

Jos olet matkalla Tallinnaan, suosittelemme ehdottomasti käymään Olde Hansa -ravintolassa. Täällä voit kokea keskiajan tunnelman ja nauttia herkullisista keskiaikaisista ruoista ja juomista. Olde Hansa tarjoaa ainutlaatuisen elämyksen, joka jää mieleesi pitkäksi aikaa.

Ravintola on avoinna päivittäin, ja se sijaitsee osoitteessa Vanaturg 1, aivan Raatihuoneen torin vieressä. Voit varata pöydän etukäteen tai käydä ravintolaan spontaanisti. Olde Hansa odottaa sinua valmiina tarjoamaan unohtumattoman keskiaikaisen elämyksen.

Keskiaikainen tunnelma

Astuessasi Olde Hansan ovesta sisään, sinut ympäröi hämärä valaistus ja kynttilöiden lempeä loiste. Ravintolan sisustus on tarkkaan suunniteltu ja toteutettu, jotta se heijastaisi täydellisesti aikakauden tunnelmaa. Paksut kiviseinät, puupöydät ja historialliset esineet luovat autenttisen keskiaikaisen ilmapiirin.

Tarjoilijat, jotka ovat pukeutuneet keskiaikaiseen asuun, toivottavat sinut lämpimästi tervetulleeksi. He ovat ammattitaitoisia ja vihkiytyneitä rooliinsa ravintolan sanansaattajina. He opastavat sinut pöytään ja tarjoavat ystävällistä palvelua koko illan ajan.

Keskiäikäinen ruokalista

Olde Hansan ruokalista on täynnä keskiaikaisen ajan herkkuja, jotka on valmistettu tarkasti tutkimalla 1400-luvun reseptejä ja valmistustapoja. Ruokalistalta löytyy runsaasti villieläinten lihasta valmistettuja ruokia, kuten riista- ja liharuokia sekä tuoretta kalaa ja lintua. Jopa annokset lapsille on huomioitu.

Ravintolassa voit nauttia myös Olde Hansan omaa juhlasyöminkiä, joka sisältää peräti 17 erilaista ruokalajia. Tämä juhlamenu sopii erityisesti isommille seurueille. Lisäksi ravintola tarjoilee myös erityisen joulunvietto-menua joulun aikaan.

Keskiaikainen musiikki

Joka ilta Olde Hansassa voit nauttia keskiaikaisen musiikin sävelistä. Keskiaikaiset muusikot soittavat perinteisiä instrumenttejaan ja luovat lystikkään tunnelman ravintolassa. Musiikki täydentää täydellisesti keskiaikaista ilmapiiriä ja vie sinut vieläkin syvemmälle aikamatkalle.

Olde Hansa kauppa

Olde Hansan yhteydessä toimii myös kauppa, josta voit ostaa matkamuistoja ja keskiaikaisia herkkuja. Kaupasta löytyy makeisia, lasi- ja keramiikkatuotteita sekä nahasta ja metallista valmistettuja esineitä. Voit viedä palan keskiaikaa mukanasi kotiin ja muistella ikimuistoista vierailuasi Olde Hansassa.

Ravintola Olde Hansan historia

Olde Hansa on ollut toiminnassa jo yli 20 vuotta, ja se on kerännyt mainetta ja tunnustusta vierailta ympäri maailmaa. Ravintola sijaitsee Tallinnan vanhassa kaupungissa, aivan Raatihuoneen torin vieressä. Tämä paikka on kuin aikakone, joka vie sinut suoraan 1400-luvun hansakaupungin sydämeen.

Ravintolan perustaja, suomalainen ravintoloitsija Aure Hakomaa, halusi luoda paikan, jossa vieraat voisivat kokea aitoa keskiaikaa ruoan, musiikin ja ilmapiirin kautta. Olde Hansa onkin tunnettu siitä, että se tarjoaa asiakkailleen täydellisen keskiaikaisen elämyksen aina sisustuksesta tarjoiltaviin ruokiin ja juomiin asti.

Sijainti