Satumaa Karaoke baari

Satumaa Karaoke baari

Satumaa Karaoke Tallinn on yksi suosituimmista karaokebaareista Tallinnassa, joka tarjoaa laajan valikoiman karaokekappaleita ympäri maailmaa.

Tämä artikkeli kertoo sinulle kaiken tarvitsemasi tiedon tästä huippuluokan karaokebaarista.

Satumaa Karaoke Tallinn: Yleiskatsaus

Satumaa Karaoke Tallinn on suosittu karaokebaari, joka sijaitsee Tallinnan sydämessä. Se on tunnettu laajasta karaokekappaleiden valikoimastaan ja ystävällisestä palvelustaan. Satumaa Karaoke Tallinn on perustettu vuonna 1999 ja se on palvellut asiakkaitaan yli 20 vuoden ajan.

Sijainti ja yhteystiedot


Satumaa Karaoke Tallinn sijaitsee Viru-kadulla, keskeisellä paikalla Tallinnan vanhassa kaupungissa. Se on helposti saavutettavissa julkisilla kulkuneuvoilla, ja lähellä on useita pysäköintipaikkoja autoilijoille. Baarin osoite on Viru 4, Tallinna.

Satumaa Karaoke Tallinnin yhteystiedot ovat seuraavat:

Palvelut ja tarjonta

Satumaa Karaoke Tallinn tarjoaa asiakkailleen erinomaisen karaokekokemuksen. Baarista löytyy yli 60 000 karaokekappaletta eri puolilta maailmaa, joten jokaiselle löytyy varmasti sopiva kappale. Baari tarjoaa myös mahdollisuuden varata tiloja yksityistilaisuuksia varten.

Lisäksi Satumaa tarjoaa laajan valikoiman juomia, mukaan lukien oluet, siiderit, viinit ja erilaiset alkoholittomat vaihtoehdot. Baarissa on myös tarjolla pieniä naposteltavia ja välipaloja.

Karaokelaulujen valikoima

Satumaa Karaoke Tallinn tarjoaa laajan valikoiman karaokekappaleita eri genreistä ja eri kielillä. Valittavana on yli 60 000 kappaletta, joten jokaiselle laulajalle löytyy varmasti mieluinen kappale. Baarissa on tarjolla sekä suomalaisia että kansainvälisiä hittejä.

Asiakasarviot

Asiakkaat kehuvat Satumaa Karaoke Tallinnia sen ystävällisestä palvelusta, hyvästä tunnelmasta ja laajasta karaokelaulujen valikoimasta. Monet asiakkaat ovat kertoneet viihtyneensä baarissa erinomaisesti ja suosittelevat paikkaa mielellään myös muille.

Sosiaalisen median läsnäolo

Satumaa Karaoke Tallinn on aktiivinen sosiaalisessa mediassa, erityisesti Facebookissa. Baari päivittää säännöllisesti tietoa tulevista tapahtumista ja tarjouksista. Voit seurata Satumaa Karaoke Tallinnia Facebookissa tästä.

Satumaa Karaoke Tallinn muissa medioissa

Satumaa Karaoke Tallinn on saanut paljon huomiota sekä paikallisissa että kansainvälisissä medioissa. Baari on mainittu useissa artikkeleissa ja blogikirjoituksissa, jotka käsittelevät Tallinnan karaokebaareja.

Satumaa Karaoke Tallinnin historia

Satumaa Karaoke Tallinn perustettiin vuonna 1999, ja se on yksi Tallinnan vanhimmista karaokebaareista. Alun perin baari sijaitsi Helsingissä, mutta vuonna 2012 se siirtyi Tallinnaan. Satumaa Karaoke Tallinn on palvellut asiakkaitaan yli 20 vuoden ajan ja on tänä päivänä yksi suosituimmista karaokebaareista Tallinnassa.

Yhteenveto

Satumaa Karaoke Tallinn on suosittu karaokebaari Tallinnan sydämessä. Baarista löytyy yli 60 000 karaokekappaletta eri puolilta maailmaa, ja se tarjoaa asiakkailleen erinomaisen karaokekokemuksen. Satumaa Karaoke Tallinn on tunnettu ystävällisestä palvelustaan ja hyvästä tunnelmastaan. Baari on avoinna joka päivä, ja se tarjoaa mahdollisuuden varata tiloja myös yksityistilaisuuksia varten.