Stockmann Tallinna

Stockmann Tallinna

Stockmann Tallinn, joka sijaitsee Tallinnan sydämessä, on tunnettu laadukkaasta valikoimastaan ja erinomaisesta palvelustaan.

Tämä viisikerroksinen ostoskeskus on ollut osa Viron vähittäiskauppamaisemaa vuodesta 1996 lähtien, tarjoamalla asiakkailleen monipuolisen valikoiman tuotteita ja palveluita.

Stockmann Tallinna sijainti

Stockmannin ostoskeskus sijaitsee kätevästi Tallinnan keskustassa, Liivalaia-kadulla. Saapuminen on helppoa, sillä alueelle on hyvät julkiset liikenneyhteydet. Lähin bussipysäkki on Tornimäe ja raitiovaunupysäkki Paberi.


Stockmannin Aukioloajat

Stockmannin ostoskeskus on avoinna seuraavasti:

PäiväAukioloaika
Maanantai – Lauantai09:00 – 21:00
Sunnuntai10:00 – 21:00

Huomaa: Aukioloajat voivat vaihdella juhlapyhien ja erityistapahtumien aikana.

Stockmannin Palvelut

Stockmann Tallinn tarjoaa lukuisia palveluita, jotka tekevät ostokokemuksesta miellyttävän ja vaivattoman. Palveluihin kuuluu muun muassa:

  1. Sisustussuunnittelija ja stylisti
  2. Meikkitaiteilija
  3. Lahjakortit ja lahjapaketointi
  4. Ruuan tilaus ja kotiinkuljetus
  5. Ompelupalvelut

Esteettömät Palvelut

Ostoskeskus on esteetön, joten se on helposti saavutettavissa niin julkisilla kulkuvälineillä kuin omalla autollakin. Alueella on myös maksullinen pysäköintihalli, jossa on tilaa 400 autolle. Lisäksi ostoskeskuksessa on saatavilla Wi-Fi.

Ravintolapalvelut ja Muut Lisäpalvelut

Ostoskeskus tarjoaa monenlaisia ravintolapalveluita, jotka kattavat niin paikalliset herkut kuin kansainvälisetkin maut. Lisäksi ostoskeskuksessa on mahdollista säilyttää ostoksia lukollisissa säilytyslokeroissa.

Ympäröivät Nähtävyydet ja Palvelut

Stockmannin ostoskeskuksen ympäriltä löytyy monenlaista nähtävää ja koettavaa. Ostoskeskuksen lähellä on useita luontokohteita, yöelämän hot spotteja, historiallisia nähtävyyksiä ja majoituspalveluita. Ostoskeskus on myös lähellä terveys- ja hyvinvointikeskuksia sekä satamaa.

Stockmannin Tarina Virossa

Stockmann avasi ensimmäisen myymälänsä Virossa vuonna 1993. Kolme vuotta myöhemmin, vuonna 1996, Tallinnan keskustassa avattiin Stockmannin ostoskeskus, joka oli laajennettuna viiteen kerrokseen vuonna 2000. Ostoskeskus on tällä hetkellä Baltian suurin, myyntialueeltaan 12 200 neliömetriä.

Yhteystiedot

Jos sinulla on kysyttävää Stockmannista tai tarvitset lisätietoja, ota yhteyttä:

Seuraa Stockmannia myös sosiaalisessa mediassa:

Tervetuloa ostoksille Stockmanniin!


Toivottavasti tämä artikkeli auttoi sinua saamaan paremman käsityksen siitä, mitä Stockmann Tallinn tarjoaa. Ennen kuin lähdet ostoksille, muista tarkistaa uusimmat tarjoukset ja alennukset Stockmannin verkkosivuilta.