Ostoskeskus Solaris

Kauppakeskus Solaris

Solaris Shopping Centre Tallinn on monipuolinen kauppa- ja elämäntapakeskus, joka sijaitsee keskeisellä paikalla Tallinnan keskustassa, lähellä useita nähtävyyksiä ja liikenneyhteyksiä. Solaris on paikka, josta löytyy jotakin kaikille – olitpa etsimässä uusia vaatteita, haluat nauttia hyvästä ruoasta tai viettää aikaa ystävien kanssa viihtyisässä ympäristössä.

Solariksen tarjoamien palveluiden ja tuotteiden lisäksi keskus on suosittu kohde myös sen arkkitehtuurin ja designin vuoksi. Keskus on suunniteltu tarjoamaan miellyttävä ja viihtyisä ostosympäristö, jossa asiakkaat voivat viettää aikaa ja nauttia monipuolisesta tarjonnasta.

Sijainti ja aukioloajat

Solaris Shopping Centre Tallinn sijaitsee osoitteessa Estonia puiestee 9, 10143 Tallinn. Keskus on avoinna joka päivä, ja sen aukioloajat ovat seuraavat:

  • Keskus: 08-23
  • Kaupat: ma-la 10-21, su 10-19

Palvelut ja kaupat

Solaris Shopping Centre Tallinn tarjoaa laajan valikoiman erilaisia palveluita ja kauppoja. Keskuksesta löytyy kaikkea tarpeellista – olitpa sitten etsimässä uusia vaatteita, haluat ostaa kukkia tai tarvitset uudet silmälasit. Solaris tarjoaa myös monipuolisen valikoiman designer-tuotteita, kirjoja, lääkkeitä, alusvaatteita, sukkia ja paljon muuta.

Kauppojen lisäksi Solariksessa on useita erilaisia palveluita, kuten kampaamoja ja optikkoliikkeitä. Lisäksi keskuksesta löytyy useita eri ravintoloita ja kahviloita, joiden tarjonnasta löytyy varmasti jotakin jokaiseen makuun.

Ravintolat ja kahvilat

Solaris Shopping Centre Tallinn tarjoaa asiakkailleen monipuolisen valikoiman erilaisia ravintoloita ja kahviloita. Olitpa sitten etsimässä nopeaa lounasta, haluat nauttia illallisen ystävien kanssa tai haluat vain nauttia kupin kahvia ja leivonnaisen, löydät varmasti jotakin Solariksesta.


Ravintolat: Vapiano, Tokumaru, Hesburger, Kebabroom, Lido

Kahvilat: Blender, Gustav Cafe, Samsa Family Bakers, Reval Gelato


Viihde ja tapahtumia

Solaris Shopping Centre Tallinn ei ole pelkkä ostoskeskus, vaan se tarjoaa myös monipuolista viihdettä ja järjestää useita erilaisia tapahtumia. Keskuksesta löytyy esimerkiksi useita elokuvateattereita, joista yksi on Apollo Cinema ja toinen Artis Cinema. Molemmat tarjoavat laajan valikoiman erilaisia elokuvia, joten jokaiselle löytyy varmasti jotakin.

Lisäksi Solaris järjestää säännöllisesti erilaisia tapahtumia, kuten konsertteja, teatteriesityksiä ja erilaisia näytöksiä. Kävijät voivat seurata tapahtumakalenteria Solariksen verkkosivuilta tai sosiaalisen median kanavista.

Pysäköinti

Solaris Shopping Centre Tallinn tarjoaa asiakkailleen laajan pysäköintialueen, jossa on 233 pysäköintipaikkaa. Pysäköintialue on maanalainen, joten se on suojassa sateelta ja lumelta. Pysäköinti on maksullista, ja hinnat vaihtelevat.